M-3330 Zeleni

Dizajnirani za one kojima je potreban najviši nivo podrške stopala. Kombinuje veću apsorpciju udara sa čvršćim jezgrom. Naš je najbolji medicinski uložak za ekstremnu prekomernu pronaciju i previše savitljiva stopala.

Karakteristike naših najpopularnijih uložaka omogućavaju brzo oblikovanje prema najrazličitijim tipovima stopala. Dizajnirani da prijanjaju uz svakodnevnu obuću pacijenta i za veću udobnost.

Neporozan materijal  otklanja znoj i daje celodnevnu udobnost. Površinski materijal je posebno obrađen i sprečava pojavu bakterija, alergena i gljivica sa ciljem očuvanja dobrog zdravlja stopala.

Može se kombinovati sa celom paletom FootBalance podrški, podloga u obliku potkovice i pojačanja po meri za dodatnu preciznost u praćenju linije stopala.

  • Cena na upit*

    * Cena varira u zavisnosti od izabranog modela


3

MEKOĆA

3

PODRŠKA

NEMA ZNOJENJA

POVRŠINSKI SLOJ

OPTEREĆENJE

Ekstra jaka podrška i pojačana apsorpcija udara.

Pogodni i za sport i za svakodnevne aktivnosti.

Savršeni za:

  • Ozbiljnu do ekstremne prekomerne pronacije
  • Previše savitljiva stopala
  • Intenzivne fizičke aktivnosti
  • Pacijente kojima je potrebna čvrsta podrška za stopala.

Ovi ulošci oblikovani su od strane medicinskih stručnjaka  prema stopalu u pravilnom, neutralnom položaju. Kada je potrebno, pojačavaju se čvrsta podloga, punjenje i deo koji podržava stopalo, kako bi ulošci usmeravali pokrete donjih ekstremiteta i omogućili prirodan pokret i položaj stopala.

FOOTBALANCE EKSPERTI RADE ANALIZU STOPALA

ULOŠCI SE ZAGREVAJU

ULOŠCI OBLIKOVANI PREMA STOPALU

3D SKENIRANJE

SAVRŠENA KONTURA

JEDNOSTAVNO ZAKAZIVANJE I PORUČIVANJE

TOP