QUICKFIT CONTROL

Pravi izbor sa normalno stopalo sa visokim lukom. Uložak je uskog kroja i posebno je dizajniran za kopačke i klizaljke kako bi pružio povećanu kontrolu i podršku.

  • Udobna visoko kvalitetna apsorpcija udara
  • Stabilan izdignuti sloj u delu petne kosti
  • Rupice za ventilaciju i brzo sušenje
  • Antibakterijski završni sloj za tvrde podloge
  • Patentirana balansna ploča od 2mm debljine za podršku stopalu

Veličina 35-48

  • Cena na upit*


ATENUACIJA

PODRŠKA

ANTIBAKTERIJSKI

1. Podrška za petu

Biomehanička STABIL podrška za petu u pokretu dizajnirana je da podržava pravilan položaj petne kosti i kontroliše nagib i pozicju optimalnom podrškom pri svakom koraku.

2. Uzdužno

Patentirani dinamični TPU (termo-poliuretanska) luk omogućava prilikom hodanja i trčanja da se aktiviraju mišići noge na pravi način i sprečava povrede od napora, umor i bolove.

3. Pokretljivost prstiju

Prednji deo uložaka EVA je rađen u skladu sa biomehanikom stopala I omogućava slobodu i pokretljivost prstiju nogu pri svakom koraku.

4. Materijali

Materijali od kojih je sačinjen uložak sprečavaju trenje da se uložak ne bi pomerao. Poliuretanska meka podloga za stopalo tretirana je bio-antibakterijski, kako bi ulošci ostali sveži i nakon redovne upotrebe za zahtevne sportove.

POGODNO ZA OBLIKOVANJE MAKAZAMA

ZAGREVANJE U RERNI NA 80 STEPENI CELZIJUSA

ULOŽAK JE SPREMAN KADA INDIKATOR PROMENI BOJU ILI 5 MINUTA NAKON TOGA

POSTAVITE ULOŽAK UOBUĆU

PROHODAJTE DA SE ULOŽAK PRILAGODI VAŠEM STOPALU I OBUĆI

Udobnost po meri za svu vašu obuću

Termo-fleksibilni i preoblikovani QuickFit Footbalance ulošci pogodni su za svu sportsku i svakodnevnu obuću. QuickFit ulošci omogućavaju dobru amortizaciju, dinamičnu podršku svoda stopala i udobnost. Ulošci aktiviraju mišiće nogu i redukuju osećaj umora u nogama. Footbalance je inovativna tehnologija - zagrevanjem ulošci se oblikuju po konturi Vaših stopala na odgovorajući način.

Zdravlje

Preko 75% populacije pati od neke vrste nepravilnog položaja stopala, kao što su prekomerna pronacija (osa zglobova pomerena ka unutra) ili supinacija (osa zglobova pomerena ka spolja). Footbalance ulošci urađeni po vašoj meri vode stopalo ka neutralnom položaju i pomažu da se opterećenje ravnomerno rasporedi duž tabana. Popraviće se i Vaše držanje i bol će biti manji. Možete da procenite i odaberete odgovarajuće Footbalance uloške za Vaša stopala ili da posetite prepustite Footbalance ekspertu da napravi individualnu analizu Vaših stopala.

PREKOMERNA PRONACIJA

SUPINACIJA

NEUTRALAN POLOŽAJ

RAVNA STOPALA

BLAGO SPUŠTEN SVOD

VISOK SVOD

NORMALAN SVOD

Dinamična podrška

Quick Fit Footbalance ulošci podržavaju stopalo i sprečavaju prekomernu pronaciju, ali ostaju fleksibilni i obnavljaju energiju prilikom hodanja. To omogućava da vaša stopala budu aktivna, zdrava i snažna, a osetno poboljšanje i za pršljenove, mišiće, tetive i ligamente stopala.

1

01

Površinska obrada izdržljivog antibakterijskog sloja poboljšava higijenu.

2

02

Elastični amortizer omogućava dobru apsorpciju potresa i udara, a uz to i zadržava svoj oblik.

3

03

Patentirani balansirani oblog oblikovan je prema individualnim potrebama i omogućava dinamičnu podršku svoda stopala. Smanjuje uvrtanje zglobova i pomaže u prevenciji lošeg položaja stopala. Stopalo je usmereno na neutralnu poziciju i aktiviraju se mišići stopala.

4

04

Konture udubljenja za petu potpomažu smanjenje uvrtanja zglobova.

Savršena linija

Obuća ne prati uvek liniju stopala i zato može da bude neudobna. Footbalance ulošci po vašoj meri formiraju se individualno prema vašim stopalima. Kada ih stavite u svoju obuću, savršeno prate liniju Vaših stopala i pružaju udobnost i oslonac tokom celog dana, tako da možete da uživate noseći bilo koje cipele ili patike. Svako stopalo je jedinstveno, tako da se često razlikuju i levo od desnog stopala iste osobe. Footbalance ulošci po meri zato se formiraju posebno za svaku nogu, kako bi savršeno pratili liniju stopala.

Učinak

Deformiteti stopala nastaju kada zglobovi nogu nisu u neutralnom položaju, u ravni sa telom. Ti deformiteti nogu utiču na celokupnu poziciju i držanje tela, što može loše da utiče na apsorpciju udara i balans. Footbalance ulošci po meri čine savršen spoj sa vašom obućom. Oni navode noge u neutralnu poziciju i vaša stopala ostaju na svom mestu, tako da se smanjuje neprijatnost izazvana povredama i obućom koja ne prati liniju stopala. Kada je Vaša obuća savršeno skrojena, sport i svakodnevne aktivnosti postaju još prijatniji.

TOP