FootBalance QuickFit su ulošci koji se sami oblikuju prema Vašim stopalima i imaju patentirano dinamično jezgro, koje omogućava zdravim stopalima da funkcionišu i imaju pravilan položaj.

Ovi ulošci rađeni delimično po meri dostupni su u dve različite širine i to standardnoj i uskoj, kao i za dva tipa svoda: nizak ka srednjem ili srednji ka visokom. Zagrevanjem ili upotrebom QuickFit ulošci brzo se oblikuju, savršeno prateći jedinstvenu konturu Vaših stopala, pri tome unapređujući i udobnost cipela.

NORMALAN SVOD
SPUŠTEN SVOD
STANDARDNO STOPALO
USKO STOPALO

Preuzmite brošuru

Utvrđivanje tipa svoda Vaših stopala

Jednostavan "test sa vodom" može Vam otkriti da li imate visoke ili niske svodove i kako da izaberete prave QuickFit uloške za sebe.

Postoji tri osnovna tipa svoda stopala, ako imamo u vidu visinu Vaših svodova. Brz i lak način da odredite tip svog svoda je da uradite „test sa vodom“ koji možete videti u produžetku.

Normalan (srednji) svod

Ako kontura svoda zauzima otprilike pola otiska, svod vašeg stopala je srednje visine. To je najuobičajeniji tip svoda i zato se često naziva normalnim ili srednjim. Možete nositi bilo koje QuickFit uloške i treba da ih odaberete na osnovu širine Vaših stopala. Za stadardna ili široka stopala srednjeg svoda preporučujemo plave ili zelene QuickFit uloške. Za uža stopala odgovaraće Vam žuti ili narandžasti Quickfit ulošci.

Nizak svod

Ako vidite gotovo celu konturu tabana na otisku, onda imate nizak svod, koji je takođe uobičajen. Možda Vam je svod nizak celog života, a možda se spustio vremenom ili usled promena telesne težine. Korišćenjem odgovarajućih uložaka, svod se podržava i time oslobađa prekomernog opterećenja. Najviše udobnosti pružiće Vam zeleni ili narandžasti QuickFit. Odaberite zeleni ako imate standardna ili šira stopala, a narandžasti ako su Vam stopala uska.

Visok svod

Ako na otisku vidite samo petu, prednji deo stopala i prste, i uz to samo bledu liniju sa spoljašnje strane stopala, onda imate visok svod, manje uobičajen tip. Može da bude teško da se nađe odgovarajuća obuća koja zaista podržava visok svod. QuickFit spasava situaciju! Plavi ili žuti QuickFit ulošci će se sami oblikovati prema Vašim svodovima i pružiti udobnost.
Odlučite se za plavi QuickFit ako imate standardna ili šira stopala, a žuti ako su uža.

TOP